Nápověda CZECHIA.COM

Zákaznická a technická podpora 24/7

Speciální registrace domén CZ

Jedná se o službu, jež zabezpečuje automatickou a okamžitou registraci CZ domény po jejím vyřazení z registru CZ.NIC.

Kompletní pravidla domény CZ (registrace, prodloužení, registrace) naleznete v tomto článku.

Podmínky speciální registrace

Objednávku speciální registrace lze provést pouze pro ty CZ domény, které budou v následujících 10 dnech zrušeny a uvolněny k nové registraci, a nejsme jejich současným registrátorem.

Seznam aktuálně uvolňovaných domén CZ.

Stejné doménové jméno pak může objednat více různých zájemců pouze v případě, že žádný z nich dosud neprovedl úhradu reg. poplatku. Po úhradě některého ze zájemců nebudou další objednávky možné. Avšak ostatní zájemci, kteří ještě úhradu neprovedli, tak mají stále možnost učinit.

Žádosti jsou na registr posílány v náhodném pořadí, všichni tak mají rovné šance na úspěch, včetně zájemců od jiných registrátorů.

Poplatek za speciální registraci

Celková částka se skládá z běžného poplatku za registraci doménového jména a z příplatku za speciální registraci. Aktuální ceny najdete v ceníku nebo po vyhledání domény v naší objednávce (za předpokladu, že daná doména splňuje podmínky spec. reg.).

 Neúspěšná speciální registrace - vrácení platby

  • Uspěl jiný zájemce (registrátor) - bude Vám vrácena celá platba (registrační poplatek + příplatek za speciální registraci)
  • Prodloužení domény současným držitelem - při vrácení platby Vám bude učtován storno poplatek dle platného ceníku

Doporučujeme:

Pro platby za speciální registrace doporučujeme mít aktivní kreditní účet, abyste nebyli omezeni čekáním na bankovní převod. Platby za neúspěšnou speciální registraci jsou vráceny zpět na kreditní účet zcela automaticky.