Nápověda CZECHIA.COM

Zákaznická a technická podpora 24/7

Platební metody

K úhradě služeb nabízíme několik platebních metod, které vám umožní rychlé a bezpečné provedení plateb za využívané služby.

1. Apple Pay a Google Pay

Apple Pay a Google Pay jsou jedny z nejbezpečnějších online platebních metod současnosti. Samotný proces platby v zákaznické administraci je velmi rychlý a jednoduchý. Obě metody využívají moderní technologie pro ochranu vašich finančních údajů, což zajišťuje vysokou úroveň zabezpečení.

2. Platba kartou

Platební karta je tradiční způsob bezhotovostní platby. V zákaznické administraci je možné zvolit jednorázovou platbu kartou nebo si aktivovat automatické hrazení platební kartou, které vám usnadní čas. Automatické platby jsou pohodlné pro opakující se úhrady a eliminují nutnost manuálního zadávání každé platby.

3. Platba kredity

Tento způsob platby je dostupný u zákazníků, kteří mají aktivní Kreditní účet. Velkou výhodou kreditního účtu je hromadné vyúčtování služeb a jejich automatické prodlužování, pokud to zákazník vyžaduje. Kredity umožňují flexibilní správu financí a zjednodušují proces úhrady služeb.

4. Platba převodem

Bankovní převod je tradiční způsob bezhotovostní platby, při kterém zákazník převádí peníze z jednoho bankovního účtu na druhý prostřednictvím bankovní transakce. Tento typ platby může být pomalejší ve srovnání s moderními platebními metodami, protože zpracování transakce může trvat více než 24 hodin. U platby převodem je k dispozici také QR kód, který usnadní realizaci platby tím, že automaticky předvyplní údaje potřebné pro převod.