Nápověda CZECHIA.COM

Zákaznická a technická podpora 24/7

Integrace AI v ZONER Webmailu

Integrace umělé inteligence (AI) do ZONER Webmailu přináší mnoho výhod, zejména pokud jde o rychlost a efektivitu při vytváření e-mailů.

Jak to funguje

Pro generování všech textů využíváme služby OpenAI API. Všechny prompty, tedy zadání pro AI, jsou posílány šifrovaně a anonymně. Uživatelské prompty nezaznamenáváme, nevyhodnocujeme a neuchováváme. Použití AI je soukromé a pouze oprávněný uživatel obdrží odpověď na svůj požadavek. Dotazy ani jejich výsledky s nikým nesdílíme. Kromě promptů uživatelů nepředáváme AI žádná uživatelská data a AI se z promptů neučí.

Výhody AI při vytváření e-mailů

  1. Rychlé generování obsahu: AI může na základě krátkého promptu (např. „napsat omluvný e-mail“) automaticky vytvořit kompletní zprávu, což šetří čas při vytváření e-mailů.
  2. Přesné přizpůsobení stylu a obsahu: Uživatelem zadaný prompt umožní AI přizpůsobit obsah konkrétním potřebám – formálnost, tón nebo zaměření zprávy může být automaticky doladěno podle zadání.
  3. Automatické vytváření návrhů: Na základě promptu může AI nabídnout více návrhů zprávy, ze kterých si uživatel vybere ten nejvhodnější, což zrychluje proces rozhodování.
  4. Optimalizace délky a struktury textu: AI dokáže na základě promptu zformulovat e-mail různými způsoby – stručně nebo podrobně, podle požadavků uživatele. Uživatel tak snadno vytvoří jak krátké zprávy, tak detailní analýzy.
  5. Multijazyčná podpora: Pokud je prompt zadán v jiném jazyce nebo je potřeba e-mail napsat pro mezinárodní příjemce, AI automaticky přeloží a přizpůsobí zprávu tak, aby byla kulturně i jazykově přesná.
  6. Úspora času u opakujících se úkolů: Zadáním promptu typu „odpověď na žádost o schůzku“ může AI automaticky generovat odpovědi na běžné e-maily, což výrazně zefektivňuje každodenní komunikaci.

Jak napsat e-mail s pomocí AI

Podpora AI je integrována do HTML editoru. Pokud máte jako výchozí nastavení pro psaní zpráv TXT, stačí to jednoduše přepnout kliknutím na ikonu HTML

 webmail1-AI.jpg

webmail-AI.jpg