Nápověda CZECHIA.COM

Zákaznická a technická podpora 24/7

Nastavení účtu

V této sekci naleznete obecná nastavení Vašeho zákaznického účtu jako je jazyk rozhraní a zasílání notifikací.

nastavení účtu.png

Jazyk komunikace

Nastavení jazyka zákaznického prostředí a zpráv, které ze systému automaticky odcházejí jako jsou výzvy k úhradě, upozornění na blížící se expiraci domény apod. Na výběr je čeština, slovenština, angličtina a němčina.

Nastavení jazyka.png

Odběr novinek

Zde si nastavíte, zda si přejete zasílání zpráv o nových produktech, probíhajících akcích apod. Tyto zprávy budou zasílány na Váš autorizovaný e-mail.

Notifikace přijetí platby

Pokud chcete mít jistotu, že byla Vaše platba v pořádku doručena na náš bankovní účet, doporučujeme si aktivovat funkci Notifikace o přijetí platby. Po připsání platby na bankovní účet budete automaticky informování na fakturační e-mail, který si v nastavení zvolíte.

Notifikace přihlášení

  1. Z nového zařízení  -  V případě, že často měníte místa, ale přihlašujete se ze stejného zařízení, např. ze svého mobilu, notebooku apod. je nejlepší volba dostávat oznámení při přihlášení z nového zařízení. Pokud na Váš účet přistupují Vaši kolegové, je třeba pamatovat na to, že to nemusí být útočník, ale právě někdo z kolegů.
  2. Z nové IP adresy - Pokud se do zákaznické administrace přihlašujete ze stejných míst, kde často nedochází ke změně IP adresy, můžete zvolit pouze tuto možnost.
  3. Každé přihlášení (IP adresa a nové zařízení) - Toto nastavení se hodí v případě, kdy se do zákaznické administrace přihlašujete opravdu výjimečně.

notifikace prihlaseni-editace.png